Tarih: 01.10.2024 13:31

SİNCAN ÜLKÜ OCAKLARINDAN EĞİTİME ÜCRETSİZ DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları Sincan İlçe Başkanı Alaaddin Yinanç projeler hakkında şunları söyledi:  “UOUZEM ve ODAK 2023 ile Sincan da yaşayan tüm öğrencilerimizin eğitim hayatına ücretsiz destek olacağız.”

UOUZEM,

Yinanç;  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Türk gençliğinin geleceğinin daha sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi amacıyla Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan bu projede gençlerimizin çevrimiçi faydalanabileceği eğitim sistemini Türk gençliğinin hizmetine sunuyoruz. Bu proje kapsamında gençlerimiz eğitim hayatlarında ve sosyal hayatlarında fayda sağlayacakları birçok konuya ulaşabilecek ve kendini geliştirebileceklerdir.

Gençlerimizin eğitim-öğretim hayatına destek olmak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun eğitim sistemi ile ilk ve orta öğretim düzeyindeki tüm derslerin yanı sıra gençlerimiz birçok sınava da hazırlanma imkânına sahip olacaklardır.

200.000’in üzerinde soru barındıran “Soru Havuzumuz” ile birlikte gençlerimiz sınava yönelik testler ile kendilerini geliştirebileceklerdir. Binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan çevrimiçi deneme sınavlarıyla kendi başarılarını ölçebileceklerdir.

 Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan bu projeyle, öğrencilerimizin geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerine yürekten inanıyoruz.

ODAK 2023, 

Başta Türk gençliğinin hizmetine sunmuş olduğumuz; kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan bir eğitim programıdır. ODAK 2023 programı kullanıcının mevcut seviyesine odaklanarak kişisel bir çalışma programı belirlemekte ve kişinin gelişimini takip ederek yaş grubu ve beceri seviyesi ne olursa olsun kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaktadır. Bu minvalde program, Türk gençliği özelinde tüm milletimizin hizmetine sunulmuştur.

ODAK 2023 programının hazırlanmasında ve geliştirilmesinde farklı meslek ve uzmanlık gruplarının desteğinden faydalanılmış, program içeriği ise hassas süreç ve yöntemlerin yürütülmesi ile pedagojik gelişimi destekleyici ve mili-manevi değerleri haiz bir muhtevaya kavuşmuştur. ODAK 2023 yazılımı kullanıcılara herhangi bir teknik öğretmemekte, kullanıcıların motor becerilerini geliştirmektedir. Bu nedenle kullanım sonrası elde edilmiş olan becerilerin zamanla kaybolması söz konusu değildir. ODAK 2023 yazılımında; anlayarak okuma hızları, dikkat, odaklanma, okuma hızı gibi tüm ilerlemeler ayrı ayrı kayıt altına alınmakta, grafikler halinde kullanıcıya sunulmaktadır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim Merkezi ve ODAK 2023’e ücretsiz erişim sağlayabilmek için Lisans kartlarınızı tüm İl ve içe ocaklarından temin edebileceğiniz gibi Ülkü Ocakları Sincan İlçe Başkanlığımızdan da temin edebilirsiniz. 

Tüm öğrencilerimizi Ülkü Ocakları Sincan İlçe Başkanlığımıza bekliyoruz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —