Özel gereksinimli bireylere ve ailelerine nefes olan tesiste yıl boyunca Ahşap, Eğlenceli Sanatlar, Küçük ve Büyük Yaş Resim, Takı Tasarım, Müzik, El Sanatları, Nefes Terapisi, Dans ve Özel Çocuk Sınıfı atölyelerinde eğitim alan üyeler, gösterdikleri başarıların haklı gururunu yaşadı.
Vals gösterisiyle başlayan programda öğretmenleriyle beraber performanslarını sergileyen öğrenciler pasta kesip gönüllerince eğlendi.
Bir tebessüm yeter
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, engelleri ortadan kaldırmak için projeler ürettiklerini ve tesisin çok önemli bir amaca hizmet ettiğini söyleyerek, "Bu tesisi yaparken engelli vatandaşlarımızın hem hayata katılımlarını amaçladık hem de ailelerin bir an olsun nefes almasını istedik. Burada çeşitli sosyal, kültürel etkinlikler oluyor. Engelli yurttaşlarımız hem öğreniyor, hem eğleniyorlar. Onların yüzündeki bir tebessüm bile bizim için büyük moral ve motivasyon kaynağıdır. Engelliler için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.